Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas za više detalja i ponudu!

Lokacija

Kontaktirajte nas

Ova je stranica zaštićena reCAPTCHA-om i primjenjuje Google Pravila o privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.
Loading...

Što je Smjestaj Radnika.hr
i koja je naša misija?

Turizmom se bavimo od 2018. godine. kao privatni iznajmljivači kuća za odmor. Volimo upoznavati nove ljude, druge kulture i načine života, kao i rad s gostima, od pripreme kuće, dočekivanja gostiju i ispraćaja.

S obzirom da je Istra poznata po turizmu i svake godine sve je veća potražnja za radnom snagom, došli smo na ideju da sve one radnike koji dolaze raditi u Istru smjestimo u adekvatan smještaj. Svjesni činjenice da je u ljetnom razdoblju teško i gotovo nemoguće pronaći smještaj za radnike jer su sve kuće za odmor, apartmani i sobe zauzeti turistima, odlučili smo otvoriti agenciju koja nudi smještaj isključivo za radnike. Sada smo tu da vam pomognemo pronaći smještaj za radnike tijekom cijele godine na području Istre, Kvarnera i šire.

Na Vama je da nam ukažete povjerenje, odredite željenu lokaciju na kojoj želite biti smješteni, period od kojeg bi Vam bio potreban smještaj i broj radnika koji će boraviti u objektu.
Sve ostalo je na nama! Istražite tržište, pronađite odgovarajući smještaj koji se osobno obiđe, profesionalno fotografira i ukoliko zadovoljava naše uvjete, uvrštava se u našu ponudu.
Ponuda smještajnih kapaciteta uključuje objekte koji su u vlasništvu naših ugovornih partnera, fizičkih i pravnih osoba čije smještajne jedinice plasiramo na tržište.
Odluka o visini cijene za radnika uvijek je na najmodavcu.