PRAVILA PRIVATNOSTI

Politika privatnosti

U tvrtki SU-MA obrt za ostale rezervacijske usluge dostupnom s https://www.smjestajradnika.hr/, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste informacija koje prikuplja i bilježi SU-MA obrt za ostale rezervacijske usluge i kako ih koristimo.
Ako imate dodatnih pitanja ili trebate više informacija o našoj politici privatnosti, slobodno nas kontaktirajte.
Ova Pravila privatnosti odnose se samo na naše online aktivnosti i vrijede za posjetitelje naše web stranice u vezi s podacima koje su podijelili i/ili prikupili u SU-MA obrt za ostale rezervacijske usluge. Ova se pravila ne odnose na informacije prikupljene izvan mreže ili putem drugih kanala osim ove web stranice.

Pristanak

Korištenjem naše web stranice prihvaćate našu Politiku privatnosti i slažete se s njezinim uvjetima.

Informacije koje prikupljamo

Osobni podaci koje se od vas traže i razlozi zbog kojih se od vas traži da ih dostavite bit će vam jasni kada od vas zatražimo da date svoje osobne podatke.
Ako nas kontaktirate izravno, možemo primiti dodatne informacije o vama kao što su vaše ime, adresa e-pošte, telefonski broj, sadržaj poruke i/ili privitke koje nam možete poslati i sve druge informacije koje odlučite pružiti.
Kada se prijavite za račun, možemo od vas tražiti vaše kontakt podatke, uključujući elemente kao što su vaše ime, naziv tvrtke, adresa, adresa e-pošte i telefonski broj.

Kako koristimo vaše podatke

Podatke koje prikupljamo koristimo na različite načine, uključujući:

 
Log datoteke

SU-MA obrt za ostale rezervacijske usluge slijedi standardni postupak korištenja log datoteka. Ove datoteke bilježe posjetitelje kada posjećuju web stranice. Sve hosting tvrtke to rade i dio analize hosting usluga. Podaci prikupljeni datotekama dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), datum i vrijeme, stranice za upućivanje/izlaz i eventualno broj klikova. Oni nisu povezani ni s kakvim podacima koji mogu osobno identificirati. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje stranice, praćenje kretanja korisnika na web stranici i prikupljanje demografskih podataka.

Kolačići i web svjetionici

Kao i svaka druga web stranica, SU-MA obrt za ostale rezervacijske usluge koristi “kolačiće”. Ovi kolačići se koriste za pohranu informacija uključujući postavke posjetitelja i stranice web stranice kojima je posjetitelj pristupio ili ih je posjetio. Informacije se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše web stranice na temelju vrste preglednika posjetitelja i/ili drugih informacija.

Pravila o privatnosti partnera za oglašavanje

Možete pogledati ovaj popis kako biste pronašli Pravila o privatnosti za svakog od oglašivačkih partnera SU-MA obrta za ostale rezervacijske usluge.
Oglasni poslužitelji ili oglasne mreže trećih strana koriste tehnologije kao što su kolačići, JavaScript ili Web Beacons koji se koriste u njihovim odgovarajućim oglasima i poveznicama koje se pojavljuju na https://www.smjestajradnika.hr/, a koje se šalju izravno u preglednik korisnika. Oni automatski primaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Te se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih reklamnih kampanja i/ili za prilagodbu reklamnog sadržaja koji vidite na web stranicama koje posjećujete.
Imajte na umu da SU-MA obrt za ostale rezervacijske usluge nema pristup niti kontrolu nad tim kolačićima koje koriste oglašivači trećih strana.

Pravila privatnosti trećih strana

Politika privatnosti SU-MA obrta za ostale rezervacijske usluge odnosi se na druge oglašivače ili web stranice. Stoga vam savjetujemo da pogledate odgovarajuća Pravila privatnosti ovih oglasnih poslužitelja trećih strana za detaljnije informacije.
Možete odabrati da onemogućite kolačiće putem pojedinačnih opcija preglednika. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima, možete ih pronaći na odgovarajućim web stranicama preglednika.

GDPR prava na zaštitu podataka

Željeli bismo biti sigurni da ste u potpunosti svjesni svih svojih prava na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sljedeće:
Pravo na pristup – imate pravo zahtijevati kopije svojih osobnih podataka. Možemo vam naplatiti malu naknadu za ovu uslugu.
Pravo na ispravak – imate pravo zahtijevati da ispravimo sve informacije za koje smatrate da su netočne. Također imate pravo zahtijevati da dopunimo informacije za koje smatrate da su nepotpune.
Pravo na brisanje – imate pravo zahtijevati da izbrišemo vaše osobne podatke, pod određenim uvjetima.
Pravo na ograničenje obrade – imate pravo zahtijevati da ograničimo obradu vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.
Pravo na prigovor na obradu – imate pravo prigovoriti našoj obradi vaših osobnih podataka, pod određenim uvjetima.
Pravo na prenosivost podataka – Imate pravo zahtijevati da podatke koje smo prikupili prenesemo drugoj organizaciji ili izravno vama, pod određenim uvjetima.
Ako podnesete zahtjev, imamo mjesec dana da vam odgovorimo. Ako želite ostvariti bilo koje od ovih prava, kontaktirajte nas.
Informacije o djeci
Drugi dio našeg prioriteta je zaštita djece tijekom korištenja interneta. Potičemo roditelje i skrbnike da promatraju, sudjeluju i/ili prate i usmjeravaju svoje aktivnosti na mreži.
SU-MA obrt za ostale rezervacijske usluge svjesno ne prikuplja nikakve osobne identifikacijske podatke od djece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dijete dalo ovakvu vrstu informacija na našoj web stranici, snažno vas potičemo da nas odmah kontaktirate i mi ćemo dati sve od sebe da odmah ukloniti takve informacije iz naše evidencije.